Om Filiokus og Potti

Filiokus og Potti bor på en øy ute i havet, og her foregår det mye rart.

Du kjenner sikkert på gode lese-minner fra barndommen. Kanskje leste du selv, kanskje ble du lest for.

Fortellingen satte sine spor av gode grunner. Du ble invitert inn i en magisk verden hvor plutselig alt kunne skje! Kanskje fikk du muligheten til å fly gjennom en skremmende storm eller åpne en dør som ledet til et ukjent sted. Kanskje ved å lese om hovedkarakteren ble du modigere eller fikk satt kreativiteten i gang?

Kan også være du syntes karakterene var morsomme eller illustrasjonene fascinerende.

Som barn tar man til seg det man leser. Gode, kvalitetsriktige fortellinger er viktig for å gi barna unike perspektiv og inspirasjon til å være seg selv. Jeg tenker ikke på gammeldagse fortellinger om hva som er rett og galt - det vil bare lede til opprør. Morsomme og underholdende fortellinger som gjennom en artig handling og bilder gir inspirasjon til hva som føles bra. Å være seg selv er veldig viktig for å være lykkelig og leve et fantastisk liv. Er du ikke enig?

Gi barna dine ekstra støtte i denne prosessen ved å kjøpe Det heldige uhellet og forhåndsbestille Den utrolige saksen i dag. Klikk her for å bestille.

PS.

Målet mitt er å lage en bokserie på 3-5 bøker med fokus på motivasjon og selvtillit. Karakterene Potti og Filiokus går igjen, og andre karakterer blir introdusert etterhvert. Følg vennene mens de opplever og utfører magi, uhell og spennende situasjoner.

Ta kontakt!

Aina Wie Haveland

contact@ainadesign.com

Org.nr:

Copyright @ Aina Wie Haveland
All Rights Reserved